Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmundi ásszal erősített a Fiorentina!

Maradt még töltény a tárban, hiába köszöntött be az éjszaka kontinensünkre. Az átigazolási időszak egyik nagy durranása lehet ha bejön az olaszok számítása, ráadásul, a németek sem járnak rosszul, ha futballistájuk újra játékba lendül. 

Kép forrása: 101greatgoals.com

Kép forrása: 101greatgoals.com

 

Nincs szerencséje az utóbbi időben a lengyel válogatott Jakub Blaszczykowskinak: az immáron nyolcadik éve a Borussia Dortmund szolgálatában álló szélső az elmúlt két évben mindössze 29 bajnokin jutott szóhoz, amiben  agy szerepe volt a sérüléseknek is. Ezt nem csak csapata, de hazája válogatottja is megsínylette, és az új edző, Thomas Tuchel nem is számol komolyabban a játékossal, de végképp lemondani nem szeretne róla, így, hogy formába lendüljön, kölcsönbe adja a Serie A-ba.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

Az olasz Fiorentina számára úgy tűnik nem elrettentő erejű Blaszczykowski sérülékenysége, és egy évre megszerezték a játékost a Dortmundtól. Ha sikerül komoly sérülés nélkül letudnia a következő évet, és jó formát mutat, valószínűleg Tuchel sem fog lemondani róla, és a 2016-os EB után örömmel tér majd vissza a Ruhr-vidékre.

Demmel László