Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Lindegaard elhagyta a MU-t!

Hónapok óta zajlik Manchesterben a kapuskérdés, és nagyon úgy nézett ki, hogy a csapat spanyol válogatott hálóőre hamarabb fog távozni, mint posztriválisa, ám a sors ezúttal is tett egy kanyart a történetbe. 

Kép forrása: wba.co.uk

Kép forrása: wba.co.uk

 

Hivatalossá váltak a pletykák, és megtörtént az, amire sokan nem számítottak volna. A Manchester United dán válogatott kapusa, Anders Lindegaard hamarabb hagyta el a “Vörös Ördögöket”, mint a régóta távozni szándékozó David De Gea. Mint arról már suttogtak a színfalak mögött, a MU-t négy és fél éve szolgáló, és csendben a háttérben meghúzódó Lindegaard nem várt tovább, és elfogadta a West Bromwich Albion ajánlatát.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

A 31 éves játékost ingyen engedte el a Manchester United,a birminghami klub pedig egy két éves kontraktussal kötötte magához a dánt, aki eképpen mutatkozott be új állomáshelyén:

“Volt egy jó beszélgetésem Tony Pulissal, és ő meggyőzött, hogy itt a helyem. Ez egy jó megoldás számomra, és a klub számára is. Köszönettel tartozom neki azért, hogy bízik bennem, és így már csak a futballal kell foglalkoznom.” 

A Manchester Unitednek így sem kell aggódnia, egyelőre még a klubot erősíti Sam Johnstone, Sergio Romero, és David De Gea is, vagyis három hálóőrrel várják a következő mérkőzésüket. Még…

Demmel László