Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rivaldo fia Portugáliába igazolt! – hivatalos

A brazil legenda fia, a Portugál élvonalban folytatja, aki későbbiekben nagyobb csapatban is kiakarja próbálni magát.

www.101greatgoals.com

www.101greatgoals.com

A Portugál élvonalbeli csapat, a Boavista hivatalos oldalán jelentette be, hogy az egykori Barcelona sztár Rivaldo fiát, Rivaldinhót sikeresen leigazolták. A csapatnál abban reménykednek, hogy sikeres lesz Európában és sokat nyerhetnek vele, köszönhetően apja hírnevének is. Azt, hogy hány évre írt alá a fiatal játékos, még egyelőre nem hozták nyilvánosságra a felek.

A 20 éves támadó a brazil másodosztályú Mogi Mirimben szerepelt, ahol édesapja levezetett, és valószínűleg részben neki köszönhető ez a transzfer. A kis csapatban 44 mérkőzésen mindössze 10 gólig jutott, ami azért nem annyira nagy szám egy másodosztályban, de apja bízik fia képességeiben, és ha nem is a legmagasabb szinten, de az egyik top bajnokság középcsapatában eltudná őt képzelni. Azonban most a Portugál csapatra kell koncentrálnia és a maximumot kell kihoznia magából.

Rivaldo, mint sokan tudjuk a 2002-es világbajnokságot megnyerő brazil válogatott oszlopos tagja volt, valamint a Barcelonával kapcsolatban is ugyanez mondható el róla. Megfordult még a Milanban és rengeteg másik csapatban, ahol szintén vezér volt, de a katalán csapatban játszott éveiben volt csúcsformájában, onnan ismerheti sok mindenki. Ő reménykedik, hogy fia is hasonló sikeres karriert futhat be, mint ő maga, és szárnyai alá is veszi, de ugyanakkor keményen dolgoztatja.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

Szajevics Patrik