Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a Dortmund világbajnoka

Újabb éra zárul le Dortmundban, úgy fest, hogy 2009-es érkezését követően most jött el annak az ideje, hogy távozzon a csapat világbajnok labdarúgója Kevin Großkreutz. 

B8CYOroIAAEp3Rg

A 27 esztendős labdarúgó a Tuchel érában még nem is játszott tétmérkőzést, sőt, nem is volt az első keret tagja, az utóbbi hetekben a Dortmund második csapatában rúgta a bőrt, így borítékolható volt a klubváltás, ám azt nem sokan gondolták, hogy török kaland következik a labdarúgó pályafutásában.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

A Napoli és a Fiorentina is érdeklődést mutatott iránt, illetve a Bundesligából a Köln és a Frankfurt is a kérők között volt, ő azonban a Galatasarayt választotta (!?) Vagyis ez még nem biztos, de 98 százalék. hatalmas fordulatnak kell bekövetkeznie, ahhoz, hogy az üzlet végül ne köttessen meg. Ahogyan az a képen is látható, Groákeutz már szerencsés török szurkolókkal is féltékenykedett.

Szerződése jövőre járna le Dortmundban, piaci értékét pedig a német transfermarkt.de 5 millió euróra taksálja. Részletekről majd akkor tudunk beszámolni, ha azt a felek nyilvánosságra hozzák.

Őszi Ádám