Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védő érkezett Székesfehérvárra

Tovább erősíti a védelmét a bajnoki címvédő Videoton, mely a balhátvéd Stopira szerződtetése után leigazolta a jobb bekk Loic Negot a Charlton Athletictől.

nego

Nego Újpesten lett NB I-es focista, majd a Charltonhoz szerződött, de a tavalyi szezont újra a lila-fehéreknél töltötte kölcsönben. A szezon végeztével visszatért Angliába, noha az újpestiek szerették volna megtartani, a Charltonnal nem jutottak dűlőre. Nem úgy a Videoton, akiknek sikerült megszerezniük a francia hátvédet. Nego 2014-ben tagja volt a Magyar Kupát nyerő Újpestnek, az első osztályban pedig 27 alkalommal szerepelt, és 3 gól fűződik a nevéhez. Suljic után tehát újabb korábban Újpesten futballozó játékossal bővült a fehérváriak kerete.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

A Videotonhoz kapcsolódó hír még, hogy megfelelő ajánlat esetén nem gördítenek akadályt Remi Mareval, illetve Kees Luijckx távozása elé. A nap folyamán viszont könnyen elképzelhető, hogy újabb érkezőről számolhatunk be, ugyanis közel áll a megegyezéshez a Videotonnál korábban már megfordult középhátvéd, Szekeres Adrián.

Munkácsi Ádám