Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skóciából erősített a Southampton – hivatalos

Az angol csapat hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte Skócia legnívósabb csapatának az egyik tengelyét.

www.saintsfc.co.uk

www.saintsfc.co.uk

A Southampton hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolták a Celtic holland középhátvédjét, Virgil van Dijkot. Fraser Froster és Victor Wanyama után ő a harmadik aki a skót csapatból igazol a Sotonba. Öt évre írt alá a hórihorgas hátvéd, akinek így álma beteljesül, azaz a Premier League-ben szerepelhet.

A játékos a Gröningenben kezdte pályafutását, majd 2013-ban a skót Celtichez igazolt, ahol szintén stabil kezdőjátékos volt, akárcsak a holland csapatban. Az U19 és U21-es holland válogatottat megjárta, azonban még a felnőtt csapatban nem mutatkozhatott be, de ez a következő célja, és úgy gondolja, hogy ha itt remek teljesítményt nyújt, akkor valóra válhat a másik álma is.

“Nagyon boldog vagyok. Egyszerű döntés volt, hogy ide csatlakozzak, nem gondolkoztam sokáig. Egy nagyon ambiciózus klubba jöttem, akik remekül teljesítettek az elmúlt pár évben. Ez egy nagyszerű hely, és remek döntést hoztam amikor elköteleztem magam. Most, hogy megadatott az, hogy a Premier League-ben játszhassak, egyszerűen hihetetlen. Biztos vagyok benne, hogy élni fogok a lehetőséggel, és ki is fogom élvezni” – nyilatkozta bemutató sajtótájékoztatóján Van Dijk.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: ANGOL HAJRÁ ÉLŐBEN! – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

Szajevics Patrik