Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve-feltámadás: Allegri máris ünnepel!

A Juve a mennyből (bajnoki cím, BL-döntő) pár hónap leforgása alatt a pokolba jutott. A torinói gárda ugyanis hosszú hetek után tudott újra győzedelmeskedni a Serie A-ban, mégpedig az utolsó helyen szerénykedő Bologna ellen.

Kép: www.thehardtackle.com

Kép: www.thehardtackle.com

A világraszóló sikernek éppen nem nevezhető pofozógép megverése azonban a jelek szerint nagyon felvillanyozta a bajnokcsapat vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. Bár valóban értékelhető teljesítményre utal, hogy a Juventus Alváro Morata, Paulo Dybala és Sami Khedira góljaival valóban könnyedén győzte le a bolognaiakat.

Mi természetesen egyelőre óvatosan fogalmaznánk a „Zebrák” feltámadásával kapcsolatban, ám a klub szurkolóit alighanem fellelkesíthetik a diadalittas Allegri szavai:
„Miután kikaptunk az utolsó két mérkőzésen, fontos volt ez a győzelem, hogy feljebb másszunk a táblázaton. Itt az ideje, hogy feltöltsük az akkumulátorokat. A Bajnokok Ligája egy csomó energiát szivattyúz ki belőlünk. Itt az ideje, hogy visszanyerjük a következetességünket, és újra irányítsuk a sorsunkat. Előreléptünk, és haladunk a legjobb formánk felé. Jó meccs volt, és megérdemeltük a három pontot.” – büszkélkedett a Serie A 12. helyezett csapatának mestere.

Balogh József