Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Storck: “Nikolics kezdeni fog.”

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya megtartotta a Feröer-szigetek elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatót. 

NikolicsNemanja640

Nikolics ott lesz a kezdőben


A német szakember örül, hogy mégsem lesz zártkapus a találkozó, valamint annyit elárult, hogy Nikolics Nemanja a kezdőben fog szerepet kapni:
“Örülünk, hogy lehetnek nézők, mindenki készen áll és felkészült. Tőzsér Dani nincs most velünk, de ez nem jelent problémát. Jó formában van, remélhetőleg még motiváltabb lesz a 2. gyermekének megszületése után. Nagyon jól felkészített csapat az ellenfelünk, négy éve építik a csapatot, nagyon jó futballt játszanak, jó a passzjátékuk. Erős csapat, óvatosnak kell lennünk. Nikolics kezdeni fog, jó formában lévő támadóink vannak, Niko is közéjük tartozik. Azt most még nem árulnám el, hogy hány támadóval, milyen felállásban játszunk majd holnap. Mindenképpen jobb meccset szeretnénk játszani, mint az északírek ellen. Ez a pár nap kevés, hogy drasztikusan átalakítsuk a játékunkat, a masszív védelmünk eddig jól működött, remélem, most támadásban is hozzá tudunk tenni. Feröernek jó támadójátékosai vannak, a rögíztett szituációkban veszélyesek, mivel magas játékosaik vannak. Hatalmas bedobásokra képesek, erre figyelnünk kell. Összességében csapatként jók. Kérjük a szurkolóktól, hogy akkor is támogassanak minket, ha az első félidőben nem lövünk gólt. Mi az első perctől az utolsóig mindent megteszünk a győzelemért. Mindenki azt szeretné, hogy kijussunk az Eb-re, ez egy közös célja, a nagy futball családunknak.”

A Magyarország – Feröer-szigetek mérkőzést csütörtökön rendezik 20:45-től a Groupama Arénában.

Munkács Ádám