Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Neuert nem érdekli, hogy unalmassá teszik a Bundesligát.

A német válogatott és a Bayern München első számú kapusát, Manuel Neuert nem izgatja, hogy dominanciájukkal teljesen érdektelenné teszik a Bundesligát.

maxresdefault

Egyik korábbi cikkben már megjelent, hogy a hétvégi kiütéses, 5:1-es győzelem a Dortmund felett már 7 pontra növelte a Bayern előnyét a tabellán 8 forduló után a riválisokkal szemben. A magabiztos teljesítmény ellenére sem lazsálnak a bajorok. Még nagyon korai fázisában jár a szezon, és egyáltalán nem dőlhetnek hátra Münchenben, mert egy esetleges rossz széria letaszíthatja őket a trónról. A 29 éves hálóőr, Manuel NEuer elmondta, hogy egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy a külvilág unalmasnak találja-e a játékukat vagy sem. Számukra csak egyetlen dolog lebeg a szemük előtt, minden meccsről újabb 3 ponttal hazatérni.

Bár tavaly bajnokok lettek, de nem lehettek elégedettek a teljesítményükkel. A Bajnokok Ligájából a Barcelona, míg a német kupából a Borussia Dortmund búcsúztatta őket. Ez azért is volt fájó, mert előző évben mind a három serleget megkaparintották, így a szurkolók jogosan voltak elégedetlenek. Ennek fényében a bravúros szezonkezdés ellenére is maximális erőbedobással küzdenek, hogy szezon végére az összes trófeát be tudják gyűjteni.

Nagy Gábor