Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Vonzó a Premier League bérezése…”

A Bayern München támadója, Thomas Müller azt nyilatkozta, hogy az anyagiak miatt nagyon csábító számára a Premier Leauge. Lehetséges, hogy a pénz miatt hagyja ott a Bayernt?

2012

A nyári átigazolási szezon folyamán több pletyka is felmerült, miszerint a támadó székhelyet vált, a Bundesliga helyett Manchesterben rúgná tovább a bőrt. A sok szóbeszéd alaptalannak bizonyult, mivel az angol klub bár nagyon magas összeget ajánlott a játékosért, de ezt a bajorok elutasították. A müncheniek elnöke, Karl-Heinz Rummenigge kijelentette, hogy ragaszkodnak Müllerhez és semmiképpen nem akarják, hogy távozzon a klubtól.

Ebben a szezonban még biztos marad Müller, a jövőjéről pedig még korai lenne bármit is kijelenteni. Ezt csak a játékos tudja, hogy a jövőben mennyire lesz neki a váltásban a több pénz befolyásoló tényező. A Bundesliga klubok szemét mindig is csípte, hogy a Premier League csapatok mennyi pénzt költenek átigazolásokra és játékos fizetésekre. A mondás úgy tartja, hogy nagy pénz, nagy foci, de ez nem mindig helytálló. Összevásárolhatják a legjobb játékosokat a top angol klubok, de ez nem garantálja azt, hogy eredményt is hoz magával a sok kiadás, mivel, ahhoz csapategység is nélkülözhetetlen,