Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Kloppnak mégis kell egyvalaki Dortmundból

Bár a korábbi hírek még arról szóltak, hogy Jürgen Klopp nem szeretné kifosztani korábbi klubját, a Borussia Dortmundot, most úgy tűnik, hogy a Liverpool újdonsült menedzsere egy dortmundit azért csak átcsábítana.

es.pinterest.com

es.pinterest.com

A karizmatikus vezetőedzőt, Jürgen Kloppot az elmúlt hét második felében nevezték ki a Liverpool szakvezetőjévé. És ugyan a 48 esztendős mester már az első interjújában leszögezte, hogy még arról sincs fogalma, hogy mennyit költhet a januári átigazolási időszakban, semmiképpen sincs a tervei között leigazolni bárkit is a Borussiaból.

Nos, már napokkal ezelőtt belengette a sajtó a témát Kloppnak, hogy leigazolná-e Marco Reus-t a sárga-feketéktől, ám a szakember a tőle megszokott stílusban lényegében már magát a találgatást is elbagatellizálta.

Mai hír, miszerint nem volt véletlen az elzárkózás Reus-szal kapcsolatban, ugyanis a „Vörösök” nem a német támadót, hanem annak kedvenc játszótársát, Pierre-Emerick Aubameyangot szeretnék szerződtetni. Pletykának pletyka, az egyszer biztos, ám könnyen előfordulhat, hogy valóra válik.

Balogh József