Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiderült kik a legjobb hálóőrök

Az ex-Manchester United edző elmondta, hogy véleménye szerint kik a legjobb kapusok. A hálóőröket a csatárokkal vonta párhuzamba.

De-Gea-vs-Neuer

Mindenki arról beszél, hogy a világ két legjobb támadója Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. Arról a legtöbben megfeledkeznek, hogy egy ütőképes csapat alappillérei nem csak a támadók, szükséges, hogy a gólvonalat is olyan színvonalon őrizze valaki, ahogy a támadások zajlanak.

Sir Alex Ferguson úgy gondolja, hogy a világ két legjobb portása Manuel Neuer és David De Gea. Tehetségüket Ronaldóhoz és Messihez hasonlította. A Bayern kapusát, Neuert a Nemzetközi Labdarúgás-történeti és -statisztikai Szövetsség két egymás követő évben 2013-14-ben választotta a legjobbnak, míg a spanyol De Gea a Premier League legjobbja lett 2012-13 és 2014-15-ben is.

 A skót szakember, Ferguson De Geát 2011-ben szerződtette az Atletico Madridtól az Old Traffordra. Azóta a spanyol válogatott játékos több, mint 180 alkalommal húzta magára a Vörös Ördögök mezét. Neuer 2011-ben hagyta ott Gelsenkirchent és költözött Münchenbe. Azóta a csapattal mindent megnyert. A Bundesliga serlegtől kezdve a Bl-trófeáig minden megtalálható a vitrinjében.

Kép: wclsportnews

Nagy Gábor