Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinek a meze fogy a legjobban?

A kitbag.com honlapja összeszedte, hogy mely mezek fogynak a legjobb az európai topfutball csapatainak szurkolói között. A top 10 azt hiszem senkinek nem lesz meglepetés.

Forrás:www.cunningbailey.com

Forrás:www.cunningbailey.com

10) Philippe Coutinho (Liverpool/Brazília) – Raheem Sterling, Steven Gerrard és Mario Balotelli távozása után a szurkolóknál immáron a legnépszerűbb liverpooli ami a mez eladásokban is megmutatkozik.

9) Alexis Sanchez (Arsenal/Chile) – Az Arsenal történetének második legdrágább igazolása a mezek eladásából és a pályán mutatott játékából is törlesztette az árát.

8) Sergio Aguero (Manchester City/Argentína) – Az október 3-án történt Newcastle elleni mester ötös után még kelendőbbek lettek az argentin mezei, igaz eddig sem lehetett az eladásokra panasz.

7) Neymar (Barcelona/Brazília) – Az MSN egyik pillérének még Messi mellett is elég kelendőek a mezei.

6) Wayne Rooney (Manchester United) – A manchesteri ikonnak és csapatkapitánynak továbbra is töretlen a népszerűsége az Old Traffordon, a gyenge játéka ellenére is.

5) Eden Hazard (Chelsea/Belgium) – A tavaly szezon legjobb játékosának a csapat és az ő gyenge teljesítménye nem befolyásolja a belga népszerűségét.

4) Bastian Schweinsteiger (Manchester United/Németország) – A “Vörös Ördögök” egyik új üdvöskéje a német VB-győztes még Rooneyt is megelőzte eladásokban.

3) Memphis Depay (Manchester United/Hollandia) – Ismét egy United játékos, immáron a dobogón. Depayt imádják a szurkolók, ahogy azt a mezvételi statisztika is mutatja.

2) Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Portugália) – Senki sem lepődik meg az első két néven. Hajszálak választják el a két sztár egymástól, ám idén Ronaldo statisztikája csak a 2. helyre volt elég.

1) Messi (Barcelona/Argentína) – A koronázatlan király Messi ebben a statisztikában (is). Leo mezeit vitték a legtöbben idén, ami látva az ő és a Barcelona diadalmenetét nem meglepő.

Herczeg Zsolt