Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mönchengladbach: Igaznak bizonyult a pletyka

Az osztrák szövetségi kapitány, Marcel Koller megerősítette, hogy valóban Németországból kapott megkeresést. A Borussia Mönchengladbach vezetőségével fog tárgyalni a jövőjéről.

oefb-teamchef_marcel_koller_koller20120910142501

Miután kijuttatta 1998 után ismét az osztrák válogatottat az Európa-bajnokságra utána nem sokkal már a német Borussia Mönchengladbach csapatával hozták hírbe Marcel Kollert. A korábbi svájci válogatott játékos veretlenül végzett Ausztriával a csoport első helyén. Kilenc győzelem és egy döntetlen elegendő volt ahhoz, hogy megelőzze Oroszország, Svédország és Montenegró válogatottját.

A már említett 98-as Eb után, csak a Svájccal közös rendezésű 2008-as viadalon szerepeltek, mint házigazda. Eléggé kétségbeesett az osztrák szövetség, mivel a szakember kontaktusa jövő nyáron lejár. Mindenképpen tárgyalnak a folytatásról és mindent megtesznek, hogy a 2018-as orosz Vb-re is a svájci szakember vezetésével kezdjék meg a selejtezősorozatot.

A jövő kérdése lesz az, hogy a két fél közül ki tud jobb ajánlatot tenni Kollernek. Egyelőre még mindenki a nyári Eb-re koncentrál.

kép: diepresse

Nagy Gábor