Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Alapembereket kell mellőznie a Zebráknak.

Allegri komoly bajban lehet a szerda Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, csapatából számos alapember hiányzik.


2EBD316200000578-3330740-image-a-41_1448300730101

Súlyos sérüléshullám sújtja a Juventus együttesét. Patrice Evra és Sami Khedira ki fogja hagyni a Manchester City elleni összecsapást szerdán. Hernanes pedig három hétig harcképtelen combsérülés miatt. Hétvégén, az AC Milan elleni rangadón sérült meg. A második játékrészben már pályára sem tudott lépni. Úgy néz ki a csapatba már csak a jövő évben tud majd visszatérni, mivel a téli szünet előtti utolsó meccs December 20-án lesz idegenben, a Carpi ellen.

Khedira nem játszott a hétvégi rangadón. Eddig a csapattól csak külön tudott edzeni, így nem valószínű, hogy szerdáig formába tud lendülni, és tudja vállalni a játékot a City ellen. Evra bokasérülést szedett össze ugyanezen a mérkőzésen. Őt is megfigyelés alatt tartják, és nála is kérdés, hogy a felépülés mennyi időt vesz igénybe.

A Manchester City 1 ponttal vezeti a Juventus előtt a tabellát. Az első két hely sorsa szinte már eldőlt, de azért nem dőlhetnek hátra a játékosok az utolsó két mérkőzésen sem. A Juventus 8 ponttal a második, a Sevillának csupán csak 3 pontja van.

kép: dailymail

Nagy Gábor