Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United lecsapna a Barcelona védőjére!

A „vörös ördögök” szívesen látnák soraikban a Barcelonánál kiegészítő embernek számító középhátvédet, azaz Marc Bartrat. 

marc-bartra1

A Daily Mirror értesülései szerint a Manchester United érdeklődik a Barcelona védője, Marc Bartra iránt. Az ifjú spanyol továbbra sem tudja beverekedni magát a katalán együttes kezdőjébe, így van esély arra, hogy a két klub között létre jön az üzlet. A 24 éves labdarúgó már 2010 óta tagja a Barca felnőtt csapatának.

Marc Bartra 2002 óta áll a Barcelona alkalmazásában. Első tétmérkőzését az Atletico Madrid ellen játszotta még 2010 februárjában. A 2013/2014-es szezonban már úgy tűnt, hogy akár be is futhat, hiszen 30 meccsen léphetett minden frontot egybe véve. A 2014/2015-ös idényre Mathieu érkezésével viszont gyorsan véget ért az ígéretesnek látszó feltörekvés. Idén 10-szer kapott lehetőséget eddig. Összesen 89 tétmeccsen léphetett pályára a Barca felnőtt csapatában, ezalatt 5 gólt szerzett. A 2014-es esztendőben bemutatkozhatott a spanyol válogatottban is, összesen 6 alkalommal kapott lehetőséget.

Képforrása: talksport.com

Németh Boldizsár