Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Két hazai gól, 1-1-es döntetlen…! – eredmények, tabella

Pontosztozkodással végződött a kisebbik madridi csapatok rangadója a spanyol bajnokság 12. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

fatbol

Getafe – Rayo Vallecano 1-1 (0-0)
Helyszín: Getafe, Coliseum Alfonso Perez, Vezette: Ricardo de Burgos Bengoetxea
Gólszerző: Jozabed Sanchez (58. – öngól) ill. Jozabed Sanchez (73.)
Sárga lap: Vazquez (54.), Vigaray (72.), Scepovic (83.), Rodriguez J. (89.), Yoda (92.) ill. Baena (27.), Guerra (35.), Trashorras (50.), Jozabed Sanchez (92.)
Kiállítva: ill.

Getafe: Guaita – Vigaray, Velazquez, Cala, Lago – Rodriguez J., Lacen – Sarabia, Rodriguez V. (Yoda 83.), Lafita (Gomez 74.) – Vazquez (Scepovic 76.), Vezetőedző: Francisco Segura

Rayo Vallecano: Carlos – Tito, Llorente, Dorado (Hernandez P. 60.), Martinez – Trashorras (Amaya (78.), Baena – Embarba, Jozabed Sanchez, Bebe (Ebert 38.) – Guerra, Vezetőedző: Paco Jémez

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Megyeri Balázst végig a kispadon tartó Getafe hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott városi riválisával, a Rayo Vallecanóval, ezzel megszakadt a hárommeccses vereségsorozata. A találkozó első felvonása nem hozott túl sok izgalmat. Többnyire a hazaiak támadtak többet, a Rayo inkább csak a védekezéssel volt elfoglalva.

A második félidő is csak minimálisan volt jobb, illetve éppen két góllal. A találkozó mindkét gólját a vendégek középpályása, Jozabed szerezte, „apró” szépséghiba, hogy először a saját kapuját vette be. Viszont az első gólnál rákényszerült a vendég együttes a támadóbb játékra, ennek lett az eredmény egy megítélt tizenegyes amit Trashorras kihagyott, ám a kipattanót az előbb említett Jozebad értékesítette. Lagymatag játék volt, szinte említésre méltó esemény nélkül, a győzelemre egyik fél sem szolgált rá, így igazságos eredmény született. Egyébként mindkét csapatnak ez volt a második remije az idei szezonban, a Getafe jelenleg 16. tizenegy ponttal, míg a Rayo 13. tizennégy egységgel.

A forduló további eredményei:
Real Sociedad – Sevilla 2-0
Real Madrid – FC Barcelona 0-4

Espanyol – Málaga 2-0
Valencia – Las Palmas 1-1
Deportivo La Coruna – Celta Vigo 2-0
Sporting Gijón -Levante 0-3
Villarreal – Eibar 1-1
Granada- Athletic Bilbao 2-0
Real Betis – Atlético Madrid 0-1

Állás 12. forduló után:

laliga_12

Góllövőlista:

laliga_12_gollov

Fotó: mondodeportivo.com

A tabellákat köszönjük az Eredmenyek.com-nak.

Becz Tamás