Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roberto Carlos a Barcelona csillagát méltatja

A korábbi világklasszis labdarúgó Roberto Carlos ezúttal is a Barcelona brazil csillagát, nevezetesen Neymart méltatta. A Real Madrid egykori védője a leginkább figyelemre méltó játékosnak gondolja honfitársát. 

1.7364207

A Real Madrid korábbi bal védője Roberto Carlos szerint Neymar a leginkább figyelemre méltó játékos a világon ebben a pillanatban. A Barcelona 23 éves csillaga vezeti a La Liga góllövőlistáját, illetve kivette a részét a hétvégi El Clasicón aratott győzelemből. Carlos, aki jelenleg az indiai Delhi Dynamost irányítja agyon dicsérte a brazil honfitárást, de nem érzi úgy, hogy a Barca győzelmének ellenére jobb lenne, mint a Madrid.

“Nyert a Barcelona a Real Madrid ellen, azonban ez nem azt jelenti, hogy ők a világ legjobbjai. Ebben a pillanatban mégis rengeteg csodálatos játékosuk van, mint Messi, Neymar, Suarez és Iniesta. De Neymar az a játékos, aki a legnagyobb hatással van a világra manapság. Messi mindig az első számú, és őt követi Cristiano Ronaldo, de ebben a pillanatban, az elmúlt három-négy hónapban, Neymar teljesen elképesztő, megérdemli az elismerést, mert látványosan teljesít.”

Képforrása: www.starrfmonline.com

Németh Boldizsár