Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországban nézelődik a Manchester City

A Manchester City újra élénken kezdett el érdeklődni a Real Madrid spanyol válogatott középpályása iránt.

2015-11-isco

A Daily Mirror értesülése szerint Manchesterben Isco az új kiszemelt. Egyszer már elszalasztotta a klub a lehetőséget a játékos leigazolására. 2013-at írtunk, amikor a Real Madrid lett a befutó a Cityvel szemben. Ekkor csak „házon belül” történt a váltás, mert a középpályás a Malagától érkezett, így maradt a spanyol bajnokságban.

A 23 éves Real játékosnak még nem sikerült stabil helyet biztosítania magának a kezdőben, akkor, amikor minden játékos bevethető. A hétvégi El Classicon is csak csereként léphetett pályára, ám a kapott játéklehetőségben sok örömét nem lelhette. Az 55. percben Rodriguez helyére állhatott be, és a 84. percben már mehetett is zuhanyozni, miután egy durva szabálytalanságot követett el. A kiállítás és a 4 gólos vereség nem érinthette jól Iscot.

A váltást lehet, hogy elősegíti az a tény, hogy Pellegrini fel tudja majd használni kapcsolatait, amivel az Etihadra csábíthatja a játékost. Kétség kívül a Premier League-ben több játéklehetőséghez jutna, mint jelenleg a Real Madridnál. Januárban eldől majd, hogy maga mögött hagyja-e a spanyol fővárost a Ködös Albionért.

kép: whoscored

Nagy Gábor