Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme Ryan Giggs álomcsapata!

Az idő közben megjelent Fantasy Football Clubon Ryan Giggs már összeállította a Manchester United álomkezdőjét. A Goal pillantást vetett a walesi csapatára és indokaira, hogy miért éppen őket választotta.

Teljes képernyő rögzítése 2015.11.25. 185344

Kapus: Peter Schmeichel. Nehéz volt a három kapus, Schmeichel, Neville Southall és Edwin van der Saar között választani. De, mikor Peterrel együtt játszottunk, ő akkor volt karrierje csúcsán. Laza, és győztes típusú karakter volt.

Jobb védő: Gary Neville. A legegyszerűbb választásom volt. Sokáig ő volt Angliában az első számú, nagyon értette a dolgát. Legnagyobb erénye a pozíciójáték volt, mindig a megfelelő helyen tartózkodott.

Középhátvéd: Jaap Stam. Ő mindenben erős volt. Jó volt a  levegőben, lábbal is, erős, gyors és agresszív volt.

Középhátvéd: Rio Ferdinand. Nagyszerű vezető volt, ragyogó volt a levegőben, és nagyszerű a védelemben. Stammel jól megértették volna egymást.

Bal védő: Denis Irwin. Nehéz döntés volt, mert két ragyogó bal védővel játszhattam Denis Irwin és Patrice Evra személyében. Azért esett a választásom Denisre, mert remek volt büntetőkből, szabadrúgásokból, és akciókból, mindkét lábát jól használta.

Jobb szélső: David Beckham. Ő adta be a legjobban a labdát. Úgy tettem felém, hogy a lendületem egyáltalán nem törött meg. Ragyogó futballista volt.

Középső középpályás: Roy Keane. A Legjobb kapitány volt. Ragyogó játékos, példás vezér volt. Ő az első név, akire gondolnák egy ilyen csapatnál.

Középső középpályás: Paul Scholes. Remekül irányította a játékot, nagyszerűen kiegészítette Keane-t. Hihetetlen tehetség volt.

Bal szélső: Cristiano Ronaldo. Sok idő kellett számára, hogy beilleszkedjen a csapatba, de mostanra a világ legjobb játékossá nőtte ki magát. Fenomenális játékos.

Csatár: Eric Cantona. Hatalmas hatással volt a karrieremre. Nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, öt éven át uralkodott az Old Traffordon. Hihetetlen élmény volt nézni az ő játékát.

Csatár: Wayne Rooney. Egy keveset mindenhez ért. Nagyon fiatalon beindult a karrierje. Mostanra már ő a United és az angol válogatott csapatkapitánya is.

Képforrása: Goal.com

Németh Boldizsár