Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: Közlemény Kleinheisler-ügyben

Megoldódóban a válogatottban bemutatkozó Kleinheisler László ügye? Lehetséges, a Videoton szerda délelőtt közleményben reagált a játékos helyzetével kapcsolatban.

klein

„A Norvégia ellen sikeresen megvívott Eb-pótselejtezőt követően került a szélesebb közvélemény számára is reflektorfénybe a nyár óta a Videoton FC második csapatával készülő Kleinheisler László. A 21 esztendős középpályás ügyében folyó tárgyalásokat klubunk továbbra is a labdarúgó és a Videoton FC belügyének tekinti, ugyanakkor továbbra is azon dolgozunk, hogy a válogatottban is bemutatkozó játékos helyzete minél hamarabb, mindkét fél számára megfelelően rendeződjön. Amennyiben bármilyen, Kleinheisler László karrierjét érintő változás történik, arról a Videoton FC hivatalos médiafelületein tájékoztatjuk szurkolóinkat és a média képviselőit.” – írja a Videoton FC.

Nemrég arról lehetett hallani, hogy akár télen továbbállhat a középpályás, aki iránt lengyel klub érdeklődéséről írtak. Ugyanakkor a fehérvári klub nyáron elméletben ingyen elengedheti a játékost, ám később kiderült, hogy csak pénz ellenében tud megválni az NB III-ban sem játszó vörös futballistától, mert nevelési költségtérítést kell fizetnie a vásárló klubnak, ennek nagysága függ attól, hogy a labdarúgó melyik ligába igazol, Kleinheisler szerződése meg nem hosszabbítása miatt került partvonalon kívülre.

Gavalovits Sándor