Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ryan Mason csapattársa helyzetéről beszélt!

A középpályás úgy véli, hogy a játékosok nehezen fogják elhagyni a White Hart Lanet Maurici Pochettino elért eredményei alapján.

RyanMasonHarryKane

Ryan Mason elmondta tudja, hogy Harry Kane számára a Tottenhem a megfelelő klub, és azt reméli, hogy részt vesz az együttes hosszú távú jövőjében. Az angol csatár megszerezte kilencedik gólját a hatodik mérkőzésén a Qarabag ellen az Európa Ligában. A Chelsea és a Manchester United szeretné a soraiban tudni. De Mason úgy véli, hogy a játékosoknak nehezebb elhagyni a klubot Mauricio Pochettino elért eredményei alapján.

“Nagyon stabilak vagyunk, és nagyon jó látni Harryt, aki mindig tanulni akar, és jobbá szeretne válni. Ő csak 22 éves, ő egy nagyon megalapozott srác és tudja, hogy a Tottenham a csapata a legjobb számára a karrierjének ezen a pontján. Nagyon izgatott azzal az úttal kapcsolatban, amit bejárunk, és ennek részese akar lenni. Ha egy olyan klubban játszol, ami stabil, és ezt a játékosok élvezik, akkor valószínűleg mindenki számára nehezebb a távozás.”

Harry Kane a nehézkes szezonkezdet után újra formába lendült, és ismét ontja a fontos találatokat. Az ifjú angolért természetesen sorban állnak már a rivális klubok, adott esetben egyes információk szerint a Chelsea és a Manchester United. Hosszú út van még Kane előtt. A jövő majd eldönti, milyen karrier is vár rá.

Képforrása: www.standard.co.uk

Németh Boldizsár