Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nagy ugrás Szigetszentmiklósról

Pár hete érdekes módon keres magának új játékost az Almería a neten, és a kiválasztási folyamatnál egy magyar játékos is bekerült a szűkített következő fordulóba.

Fieldo2

Mit csinálsz 2016. január 15-én? Mit szólnál életed lehetőségéhez Spanyolországban? Érdekes kampányt indított a nem is oly rég még az élvonalban szereplő Almería, melynek lényege, hogy bárki küldhetett magáról egy videót képességeiről, és ha elnyerik a látottak az andalúz klub megfigyelőinek tetszését, akár szerződést is kaphat egy játékos. Ez lenne az új módi? Vagy egy új valóság show kezdete? Vagy még inkább, valami rossz vicc? Inkább utóbbi állna közelebb a valósághoz, de a helyzet az, hogy a Dél-Spanyol klub kezdeményezése nagyon is komoly.

Egy biztos, a nyertes együtt edzhet egy hétig a csapattal, melynek a Videoton korábbi vezetőedzője, Joan Carrillo a mestere –, ráadásul fizetik a repülőjegyét, a szállását és minden költségét megtérítik.

A kiválasztási folyamat következő körébe bekerült egy magyar játékos is! A Győri ETO-nál, az MTK-nál, a Kecskeméti TE-nél és a Nyíregyházánál is megforduló, jelenleg az NB II-es Szigetszentmiklóst erősítő 27 esztendős hátvéd, Póti Krisztián is esélyt kapott arra, hogy az Almeríához szerződjön, hiszen ott van a neve a szűkített, 70 fős listán.

A tavalyi szezonban még az élvonalban szereplő gárda jelenleg a másodosztály 22., vagyis az utolsó helyén áll, így valóban rájuk fér az erősítés…

Fotó: fieldoo.com

Becz Tamás