Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal 50 milliós támadót venne

Arsene Wenger januárban lépne csatárai sérüléseire, és Olaszországból igazolna egy igazi klasszist. A célpont az Inter kapitánya, Mauro Icardi lenne.

mauro-icardi-inter-serie-a-tatoo_1ly3q8isay8pz1rbhlvyf1ujdr

Az Arsenalnál gyűlnek a felhők, egyre csak dőlnek ki Arsene Wenger meghatározó emberei, ez miatt pedig komoly lépésre szánta el magát a rutinos tréner. Danny Welbeck, Theo Walcott, és most Alexis Sanchez sérülése megkongatta a vészharangot, így egy igazi gólvágó érkezhet Londonba.

A Fichajes úgy tudja, Wenger a Serie A-ból erősíthet, méghozzá az Inter kapitányára, Mauro Icardira vetheti ki a hálóját. Az utóbbi időkben a sajtó szerint elégedetlen támadóért pedig kész lenne 50 millió eurót is fizetni az Arsenal, ez pedig meggyőző erő lehet a milánóiak számára is.

Az Ágyúsok dolgát nehezítheti, hogy többek között a Chelsea is komoly érdeklődéssel figyeli az ifjú támadó teljesítményét.

Emellett pedig azt is meg kell, hogy jegyezzük, hogy hatalmas a sérült lista (Részletekért KATT), így amennyiben Wenger és csapata harcban szeretne lenni a bajnoki címért meg kell, hogy erősítse télen a keretét, ugyanis, ha Giroud is megsérül, gyakorlatilag befejezőcsatár nélkül marad az együttes.