Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Etihadban diadalmaskodott a Leicester City! – videóval

Ahogy azt a mérkőzés előtti órákban is megírtuk, a Premier League 25. fordulóját a Manchester City – Leicester City párharc nyitotta meg, mely 13:45-től került megrendezésre. A “rókák” otthonában 0:0-ás döntetlenre végződött a két csapat közötti összecsapás. Nos, a mai mérkőzésen nemcsak, hogy gólokat is jegyezhettünk fel, hanem a Leicester nem kis meglepetésre győzni tudott az Etihadban.  

1394778_AMN

Manchester City – Leicester City 1-3 (0-1)
Helyszín: Etihad Stadium
Gólszerzők: Agüero(87.) ill. Demichelis(3.,öngól), Mahrez(48.), Huth(60.)
Sárga: Zabaleta(69.), Fernando(72.) ill. Morgan(36.),Simpson(46.)
Kiállítás: – ill. –

Manchester City: Hart-Zabaleta,Otamendi,Demichelis,Kolarov-Fernandinho,Delph(Iheanacho 52.)-Silva(Celina 77.),Touré(Fernando 52.),Sterling-Agüero. Vezetőedző: Manuel Pellegrini

Leicester City: Schmeichel-Simpson,Morgan,Huth,Fuchs-Mahrez(Gray 78.),Drinkwater,Kante,Albrighton(Dyer 86.)-Okazaki(Ulloa 81.),Vardy. Vezetőedző: Claudio Ranieri

Első félidő: A mérkőzés első helyzetéből rögtön gól született. A 3. percben Mahrez végezhetett el szabadrúgást, majd a beívelést követően Huth piszkált bele a labdába, mely Demichelis segítségével a hálóban kötött ki. A 8.minutumban Vardy előtt adódott lehetőség, de Hart ezúttal résen volt. Nem sokkal később Drinkwater lőtt kapura, azonban a City angol hálóőre jól zárta a szöget. A 14. percben David Silva próbálkozott, viszont a labda elgurult a bal oldali léc mellett. A 22. minutumban Vardy passzolt középre, de Okazaki éppen lemaradt róla. Az első játékrészben több veszélyes Leicester akciót is feljegyezhettünk a találatuk mellett, míg a City nem tudott 100%-os gólhelyzetet kialakítani, igaz egy tizenegyest nem kaptak meg.  

Második félidő: A szünet után ismét vendég találat született. Mahrez kapott labdát Kantétól, aki becselezte magát a tizenhatoson belülre, majd a kapuba lőtt. Az 54. minutumban Fernando bólintott kapura egy szögletet követően, de Schmeichel védeni tudott.  A 60. percben újra betaláltak a rókák! Fuchs végzett el szögletet, melyet Huth a hálóba fejelt. A 87. minutumban megszerezték a hazaiak a becsület góljukat. Egy beívelés után Agüero fejelt a kapuba. Nem sokkal később Simpson követett el óriási hibát. Az angol védő Agüero elé passzolt, de szerencséjére az argentin kihagyta az ordító helyzetet.

https://www.youtube.com/watch?v=HlJ2osccVuc

Képforrása: www.premierleague.com 

Németh Boldizsár