Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Melyik nagy fog bukni? – előzetes

A cím nem véletlen. Ugyanis mindegyik kiemelt, nagy klub egy-egy kiesőjelölttel fut össze az olasz bajnokság eheti fordulójában. Bár mondhatjuk, hogy kötelező a győzelem az óriások számára, de ilyenkor lehet a legnagyobbat esni. Láttunk már arra példát, hogy az akkor kiesőhelyen tanyázó Bologna megtréfálta a Napolit. Szóval érdekes lesz ez a forduló is.

Serie A előzetes 15-16

Szombat:
február 06. 18:00: Bolgona – Fiorentina (DigiSport 3)
február 06. 20:45: Genoa – Lazio (DigiSport 2)

Na most ha a Bologna csapatával foglalkoztam a bevezetésben, akkor említsük is meg, hogy nagy csatát fog hozni az ő és a Fiorentina összecsapása. A Bologna Donadoni mester irányítása alatt egy nagyon masszív csapattá érett, míg a Fior egy nagyon jó formában lévő csapat. A hazaiak valószínűleg végig fogják védekezni a mérkőzést, de ez nem azt jelenti, hogy instant győzelme lesz a violáknak.  A szombati nap másik mérkőzésén a Genoa fogja fogadni a Lazio csapatát. Mindkét gárda kikapott az előző fordulóban, de komolyabb gondok talán a Lazionál vannak. A játékosok elég hitehagyottan játszanak, vajnyi elképzelés nélkül. Talán így is vendég győzelmet várhatunk.

Vasárnap:
február 07. 12:30: Verona – Inter (DigiSport 2)
február 07. 15:00: AC Milan – Udinese
február 07. 15:00: Frosinone – Juventus (DigiSport 2)
február 07. 15:00: Napoli – Carpi
február 07. 15:00: Torino – Chievo
február 07. 15:00: Sassuolo – Palermo
február 07. 18:00: Atalanta – Empoli (DigiSport 2)
február 07. 20:45: AS Roma – Sampdoria (DigiSport 2)

Vasárnap pedig jön a meccsdömping. Ahogy látni lehet mindegyik nagy olasz klub egy kiesőjelölttel fog találkozni. És mindenhol egyértelműen a győzelmet várjuk tőlük, bár ugye ilyenkor lehet bukni a pontokat. Az efféle “könnyű” mérkőzés szoktak lenni az igazán görcsös izzadós X-ek. Mindenesetre az Inter kezdi a sort, majd szépen becsatlakozik a Napoli, a Juve és a Milan is. Ezután következik majd az Empoli mérkőzése és végül a Roma zárja a sort. Bármelyik nagy is bukna pontokat lehet, hogy óriásivá válik majd a lemaradása a többihez képest és jelenleg egyik csapat sem teheti meg, hogy vesszen a lendülete. Érdemes lesz most is a Serie A-t választanunk.

névtelen

fotó: eredmények.com

Borbély Szabolcs