Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca középpályására hajt a PSG!

Spanyol lapértesülés szerint a Paris St. Germain a Barcelona középpályásával erősítené meg a keretét. A francia klub által kiszemelt labdarúgó a katalán együttes egyik oszlopos tagjának számít, így valószínűleg nehéz dolga lesz a fővárosi együttesnek a megszerzését illetően.

sergio-busquets-1 

A Paris St. Germain szeretné leigazolni a Barcelona labdarúgóját, nevezetesen Sergio Busquetset – állítja a Mundo Deportivo. A spanyol középpályást egyébként 2019 júniusáig szerződés köti a Barcához, így a francia klubnak komoly összeget kéne letenni az asztalra, ha megakarják szerezni a rutinos labdarúgó játékjogát. 

Sergio Busquets 2008-ban, Pep Guardiola kezei alatt mutatkozhatott be a felnőttek között. A 20 esztendős középpályás gyorsan a katalán csapat alapemberévé nőtte ki magát. Komolyabb sérülések sosem hátráltatták, így javarészt mindig az együttes szolgálatára állt. Minden frontot egybe véve 365 mérkőzésen léphetett pályára. A spanyol válogatott színeiben 2009-ben debütálhatott, ahol eddig 82 találkozón kapott lehetőséget. 

Képforrása: justgoodvibe.com

Németh Boldizsár