Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligaából erősítene Guardiola

Munkába állásáig még jó pár hónapnak el kell telnie, azonban nincs olyan nap, hogy ne kerülne elő egy újabb név, akit a Manchester Cityvel és Pep Guardiolával hoznak összefüggésbe. Legújabb pletykák a Mönchengladbach középpályása körül keringenek.

483626662

Manuel Pelleginit menesztik a szezon végén a Manchester Citytől, és helyét a Bayern München jelenlegi edzője, Pep Guardiola veszi át. Ennek fényében már nem telik el úgy nap, hogy ne cikkeznének a lapok arról, hogy a katalán szakember milyen új igazolásokat hozhat majd az Etihad stadionban.

A legújabb pletyka a Borussia Mönchengladbach középpályása, Mahmoud Dahoud körül kering. Ha a BIld jól értesült, akkor a középpályás akár már a nyáron átteheti a székhelyét Németországból Angliába. Guardiolának azonban vetélytársai is akadhatnak, mert úgy tűnik, hogy a városi rivális, Manchester United, illetve a Juventus is soraiban akarja majd tudni a jövőben a fiatal tehetséget.

A 20 éves játékos a Borussia Mönchengladbachot 2014 óta erősíti. Eddig összesen 15 találkozón lépett pályára, és 2 gólt szerzett. Klubja mellett a német U19-es válogatottban is szerepel.

kép: manschaftsbus.deNagy Gábor