Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínában folytathatja a PSG gigásza!

Francia lapértesülés szerint Kínában köthet ki a Paris St. Germain egyik, ha nem a legnagyobb sztárja. Az elmúlt időszakban rengetegen áramlottak ki Ázsiába, nos, úgy fest, hogy ő is köztük lehet.

5554f585f49b890244b2f3994614ac28_large 

Le Parisian információja szerint a Shaghai Shenhua szeretné magához csábítani a Paris St. Germain gigászát, nevezetesen Zlatan Ibrahimovicsot. Nos, nézzük mit is tudhatunk a svéd támadó eddigi pályafutásáról. 

Zlatan Ibrahimovic több neves klubbot is  megjárhatott karrierje során. Első profi megállóhelye a Malmö volt, majd utána rúghatta a bőrt az Ajax Amszterdamban és a Juventusban is, de igazi hírnevet egyértelműen az Internazionale színeiben szerzett magának. A milánói gárdához 2006 nyarán szerződött, miután a “zebrákat” kizárták a Serie A-ból. A “fekete-kékeknél” három idényt töltött el, ahol 117 tétmérkőzésen 66 gólig jutott. Ezután a Barcelonához igazolt, viszont a katalán klubnál nem igazán tudta azt a szintet hozni, amit elvártak tőle, illetve Guardiolával is akadtak gondjai. Ezért 2010 nyarán kölcsönbe került az AC Milanhoz, majd az idény végén végleg szerződtették Ibrát. Összesen 85 találkozón kapott lehetőséget, mely során 56 találatot szerzett. Jelenlegi állomáshelyénél, azaz a PSG-nél 2012 nyara óta rúghatja a bőrt. A párizsi csapat felemelkedésében óriási része van. Minden frontot egybe véve 159 meccsen léphetett pályára, ezalatt pedig 131 gólt jegyezhettek fel a neve mellé.

Képforrása: sport.gentside.com

Németh Boldizsár