Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves számára csúcsfizetést kínálnak Kínában!

Még meg sem száradt  a tinta a legutóbbi kínai átigazolási pletykán, melyet leközöltünk s máris itt a következő, melynek ezúttal főszereplője az FC Barcelona védőklasszisa Dani Alves.

alves(8)

A brazil válogatott védő klubszinten a katalánokkal mindent megnyert már, s nem titkolta a közelmúltban elmondta, hogy kipróbálná még magát Európán kívül. Igen ám, de talán ő maga sem gondolta, hogy ilyen hamar ajánlatot fog kapni, s az kellemetlenül vonzó lesz.

A spanyol sajtó nem nevezi meg azt a kínai együttest név szerint, amelyről szó van, ám kész tényként közli, hogy megkörnyékezték a játékost, s az meg is hallgatta az ajánlatot, mely roppant vonzó. A 32 esztendős védő közel kétszer annyit kereshetne, mint az FC Barcelona színeiben, avagy évi 12 millió eurós fizetést adnának neki. Igen ám, de gyorsan kell dönteni, ugyanis bár február 26-án zárul a kínai átigazolási piac, de a csapatoknak 13-ig le kell adniuk a Bajnokok Ligájára nevezett játékosok listáját.

Dani Alves szerződése 2017 nyaráig érvényes a gránátvörös-kékeknél, s a hír megjelenése után nemsokkal újabb sorok láttak napvilágot. Miszerint tényleg felkeresték Dani Alves ügynökét, ám a játékos szezon közben nem kíván váltani. Ezzel pedig úgy fest, hogy gyorsan rövidre lett zárva a téma. Persze a színfalak mögött bármi történhet – “szó elszáll…”

Tudj meg mindent az elmúlt hetek kínai történéseiről! (KATT)

Őszi Ádám