Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fernando Torres az MLS-ben!?

Noha, a szezon végéig még kölcsönszerződés köti az Atletico Madridhoz, sokan már most Fernando Torres jövőjéről beszélnek. A “kölyök” hazatérése nem úgy sikeredett, ahogyan azt eltervezte, a gólzsák a “matracosok” mezében sem fakadt ki. Nem csak kölcsönszerződése, de szerződése is lejár a szezon végeztével, így szabadon igazolható préda lesz.

4771

A 31 esztendős csatár régóta keresi régi önmagát, ám nem leli. Jelen pillanatban az AC Milan labdarúgója és csak kölcsönben szerepel korábbi sikerei helyszínén Madridban. Ami a 2015/16-os szezont illeti Torres 25 mérkőzésen kapott lehetőséget, ám mindössze 3 gólt és 2 gólpasszt tudott elérni. Hétvégi találata volt a 100. gólja az Atletico Madrid színeiben (nem csak tétmeccseken), ám ez az egy gól nem fog szerződést érni. A nyáron tehát mind kölcsönszerződése, mind pedig szerződése lejár Milánóban, így szabadon igazolható labdarúgóvá válik. Némileg meglepő, hogy kínai pletyka még nem látott napvilágot vele kapcsolatban, egy azonban biztos, a “kölyök” válogathat majd a kérők között, melynek sorában az FC Barcelona is ott állhat.

A FutbolMLS beszámolója szerint több MLS klub is szívesen látná soraiban a spanyol támadót, ám egyenlőre nem nevesítik meg az együtteseket.

Torres stat

Őszi Ádám