Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Célkeresztben a Real Madrid támadója!

Spanyol internetes oldal szerint a Liverpool szeretné leigazolni a Real Madrid támadóját. A “vörösök” által kiszemelt labdarúgó érkezésére nem kevés esély van, főleg abban az esetben, ha a “király gárda” megszerzi Eden Hazard játékjogát. 

jeserodriguez_3ad86q14zq0n17x99ehd5z4ro

A Liverpool szeretné leigazolni a Real Madrid támadóját, nevezetesen Jesé Rodriguezt – állítja a Fichajes.net. A spanyol oldal szerint az angol együttes 15,6 millió fontot kínál fel az ifjú játékosért, aki természetesen a szezon végén érkezhet Angliába. 

Jesé Rodriguez a 2012/2013-as idényben mutatkozhatott be a Real Madrid felnőtt csapatában, még José Mourinho kezei alatt, de egyre több lehetőséget a következő kiírástól kapott amikor már Carlo Ancelotti vezette a spanyol együttest. Egy komoly sérülés miatt romokba dőlt az ígéretes szezonja, majd visszatérése után nem igazán kapott újabb esélyt arra, hogy megmutassa a benne rejlő tehetséget. Javarészt csereként lép pályára nevelő klubjának színeiben, ahol minden frontot egybe véve 74 mérkőzésen kapott lehetőséget, mely során 14 találatot és 11 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. 

Képforrása: www.sportal.co.nz

Németh Boldizsár