Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából igazolna középpályást a Spurs!

Olasz értesülés szerint a Tottenhem Hotspur a Bundesligából szeretné megerősíteni a keretét. A londoni klub által kiszemelt labdarúgó az idei szezon folyamán robbant be, aki jelenlegi állomáshelyén a legkiemelkedőbb játékosnak számít. 

yunus-malli

A Mainz támadó középpályását, nevezetesen Yunus Mallit szeretné leigazolni a Tottenham Hotspur – állítja a Tuttomercatoweb.com. Az olasz oldal szerint a londoni klub megfigyelőt küldött a múlt hétvégi Hannover elleni bajnoki mérkőzésre. 

Yunus Malli a Borussia Mönchengladbach utánpótlásában pallérozódott, majd 18 esztendősen csatlakozhatott a B együtteshez. A 2011-es nyári átigazolási piac folyamán került a Mainz kötelékébe. Először ott is a tartalék csapatban rúghatta a bőrt, de a szezon második felében a felnőttek között egyre több lehetőséget kapott. Alapemberré a 2014/2015-ös kiírás során vált. Minden frontot egybe véve 108 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt pedig 21 találatot és 12 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. Malli megjárta a német válogatott különböző korosztályait, viszont 2015 novemberében a török nemzeti együttesben debütálhatott.

Képforrása: alchetron.com

Németh Boldizsár