Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester Cityben fejezné be a karrierjét

A szélső biztos benne, hogy a klub folyamatosan fejlődni fog, és úgy gondolja, hogy ilyen körülmények között szívesen fejezné be a karrierjét a csapat mezében.

Samir-Nasri-009

A 28 éves játékos még októberben szenvedett combsérülést, így azóta nem tudott pályára lépni, viszont az állapota napról napra javul, így hamarosan újra szerves része lehet az együttesnek.

Samir Nasri 2011-ben váltotta az Arsenal mezét a Manchester Cityére, miután megközelítőleg 25 millió fontért igazolt át Pellegrini együttesébe. A szélső le van nyűgözve attól, hogy milyen ütemben fejlődik minden a kékek háza táján, és úgy gondolja, hogy ilyen körülmények között szívesen fejezné be a karrierjét az Etihad stadionban.

Nasri elmondta, hogy a klub tulajdonosa nagyon ambiciózus, és évről évre fejleszti a csapatot, és a megfelelő működéshez szükséges egyéb berendezéseket is.

Már alig várja, hogy újra labdába rúghasson, és újra régi csapattársai körében lehessen, illetve megismerhesse az újonnan érkezőket, Kevin De Bruynet és Raheem Sterlinget.

Elmondta, hogy De Bruyne és Sterlinget még nagyobb lendületet adott az együttesnek, és alig várja már, hogy velük játszhasson.

kép: theguardian

Nagy Gábor