Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a West Ham United sztárja! – hivatalos

Meghosszabbította szerződését a West Ham United legnagyobb sztárjának számító labdarúgó – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A “kalapácsosok” játékosa kapcsán többször is felröppent a hír, hogy Kínában folytathatja pályafutását, de jelenesetben ezt kizártnak lehet tartani.

process

A West Ham United középpályása, nevezetesen Dimitri Payet 2021 júniusáig meghosszabbította szerződését. A francia labdarúgó tavaly nyáron érkezett a londoni együtteshez, aki gyorsan berobbant a Premier League-be. Az elmúlt időszakban több alkalommal is szóba hozták vele kapcsolatban azt, hogy Kínában folytathatja karrierjét. Nos, úgy fest ez nem mostanság fog bekövetkezni. 

Dimitri Payet a Nantes csapatánál vált profi játékossá. Franciaországban később megjárhatta a St.Etiennet, a Lillet és a Marseillet is.  A francia 1.osztályban összesen 305 találkozón kapott lehetőséget, mely során 57 találatot és 82 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. A 2015-ös nyári átigazolási piac több nagyobb csapattal is szóba hozták, mint például az Arsenal és a Chelsea, de végül nagy meglepetésre a West Ham Unitedhoz szerződött. A “kalapácsosokkal” 2020-ig szóló szerződést kötött. A londoni klub színeiben eddig 23 tétmérkőzésen léphetett pályára, ezalatt pedig 6 gólig jutott illetve ugyan ennyit készített elő társainak. 

Képforrása: www.90min.com

Németh Boldizsár