Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City védője ismét bevethető

Az egyik meghatározó védő újra bevetésre kész a Manchester Citynél. Ez pont kapóra jön a csapatnak a vasárnapi, Tottenham elleni összecsapáson.

Kompany

Vincent Kompany csupán 8 mérkőzésen tudott pályára lépni ebben a szezonban, mivel folyamatosan sérülések keserítették meg az életét. Lábikra sérüléséből decemberben gyógyult fel, és pályára is lépett a Sunderland ellen a 71. percben, azonban csak 9 perc jutott neki a gyepen, mivel ezt követően újra el kellett hagynia a pályát, és ismét kényszerpihenő következett számára.

Manuel Pellegrini elmondta, hogy jól haladt az edzéssel a belga játékos, és már egy felkészülési mérkőzésen is játszott 45 percet az U21-es csapatban, így semmi akadály nincs annak, hogy vasárnap ismét magára öltse a City mezét.

A visszatérő belga mellett, azonban két emberét is mellőznie kell az együttesnek. Bacary Sagna térd, míg Fabian Delph bokasérülést szenvedett. Így tovább nőtt azoknak a neveknek a listája, akik biztosan nem játszanak a Spurs ellen. Eddig úgy néz ki, hogy ők biztosan nem lesznek ott vasárnap a pályán: Sagna, Mangala, Delph, Nasri, Navas, De Bruyne és Bony.

kép: muzul.com

Nagy Gábor