Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin támadóval erősítene a Manchester United

A Manchester United argentin labdarúgóval erősítené meg a támadó szekcióját. Habár az utóbbi időszakban Wayne Rooney egyre jobb formát mutat, viszont ennek ellenére is ráférne egy gólerős befejező játékos a “vörös ördögök” számára.

maxresdefault

A Manchester United szeretné leigazolni az Internazionale támadóját, nevezetesen Mauro Icardit – állítja a TuttosportAz ifjú argentin labdarúgó egy kicsivel tán gyengébben teljesít a tavalyi szezonjához képest, de ennek ellenére kétség sem fér ahhoz, hogy posztját tekintve az egyik legtehetségesebb játékosnak számít. A milánói klubhoz 2019 júniusáig köti szerződés, így valószínűleg ő lehet a nyári átigazolási piac egyik legnagyobb igazolása. 

Mauro Icardi a Sampdoria csapatánál vált profi játékossá. A genovai klub színeiben a 2011/2012-es kiírás folyamán debütálhatott, de az igazi áttörést a 2012/2013-as szezon hozta meg a számára. No, ha csatár létére nem termelte túlságosan a gólokat, viszont a Juventus elleni teljesítménye sokak érdeklődését felkeltette az ifjú argentin. Végül 31 bajnokin 10 találatig jutott. Az idény végeztével az Internazionale lecsapott rá. Az első évében természetesen inkább kiegészítő embernek számított, de a második szezonjától kezdve a milánói klub egyik, ha nem a legjobbja. Minden frontot egybe véve 92 mérkőzésen léphetett pályára, mely során 46 gólt szerzett. Icardi tavaly a liga gólkirálya lett (Luca Tonival holtversenyben) illetve bekerült a szezon csapatába is. 

Képforrása: www.youtube.com

Németh Boldizsár