Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme José Mourinho elképesztő kívánságlistája!

Még továbbra sem jelentették be a Manchester Unitednál hivatalosan José Mourinhot, de egy spanyol oldal értesülései szerint a portugál tréner leadta az elképesztő nevekből álló listáját, akiket szeretne a csapatban látni. 

A Fichajes.net értesülése szerint José Mourinho leadta kívánságlistáját azokról a játékosokról, akiket szeretne kinevezése után a Manchester Unitednál látni. A listán három darab labdarúgó szerepel, nevezetesen Neymar, Gareth Bale és Raphael Varane. Ezen futballisták természetesen nemcsak saját klubjaiknál, hanem világszinten is elismertek és híresek. Nos, egy biztos, ha valóban megakarják szerezni őket a “vörös ördögök”, akkor nem kevés pénzt kell kipengetni értük. 

211b02c40ca288cf0e1b105391e7bd721c21facf

Neymar: A brazil zseni 2013 nyarán került a Barcelona kötélékébe. Az ifjú támadó mostanra nemcsak a katalán klub, hanem a világ egyik legjobbjának számít. Minden frontot egybe véve 121 mérkőzésen léphetett eddig pályára, mely során 75 találatot és 45 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. A transfermarkt 75 millió fontra becsüli az átigazolási értékét.

Real Madrid's Gareth Bale gestures durin 

Gareth Bale: A walesi világsztár számára egyáltalán nem lenne ismeretlen a Premier League, hiszen 2007-2013-ig a Tottenham Hotspurben rúghatta a bőrt. A Real Madridot 2013 óta erősíti. A szélső támadó rengeteg kritikát kapott az eddigi madridi évei alatt. Összesen 109 tétmeccsen kapott lehetőséget, ezalatt pedig 52 gólt szerzett és 42 találatot készített elő társainak. A transfermarkt 60 millió fontra taksálja az értékét. 

1316154-28316316-1600-900

Raphael Varane: A francia védő és José Mourinho korábban a Real Madridnál dolgozhattak együtt. A portugál menedzsernek komoly szerepe van abban, hogy mostanra a “király gárda” oszlopos tagjává lett. Ebből kifolyólag nem kizárt, hogy a “Special one” rátudja venni az ifjú védőt a Manchesterbe való költözésre. Eddig 139 találkozón kapott esélyt a különböző kupasorozatokban. A transfermarkt 22,5 millió fontra becsüli az átigazolási árát. 

Képek forrása: uncova.com, www.telegraph.co.uk, www.eurosport.fr

Németh Boldizsár