Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínában köthet ki a Real Madrid labdarúgója!

Spanyol lapértesülés szerint Kínában folytathatja pályafutását a Real Madrid labdarúgója. A “király gárda” védője korábban oda tartozott az alapemberek közé, de az elmúlt 2-3 évre visszavezetve a kiegészítő játékosok közé tartozik. 

arbeloa

A Marca információja szerint a Shanghai Shengua szeretné leigazolni a Real Madrid rutinos védőjét, nevezetesen Alvaro Arbeloát. A spanyol labdarúgó szerződése a nyáron lejár, de a kínai együttes ennek ellenére is 8 millió fontot pengetnek ki a játékjogáért. 

Alvaro Arbeloa 2001-ben került a Real Madrid kötelékébe. A felnőttek között a 2004/2005-ös kiírás során debütálhatott, de nem ragadt meg a legjobbak között. A 2006-os nyári átigazolási piac folyamán a Deportivo csapott le rá, aki újdonsült klubjánál alapembernek számított. Jó teljesítménye miatt fél év után távozott is, méghozzá a Liverpool csapatához. A “vörösöknél” 2,5 évet húzott le, ahol természetesen szintén oda tartozott a húzóemberek közé. Jelenlegi klubja, azaz a Real Madrid 2009 nyarán szerződtette Arbeloát. Az első éveiben kirobbanthatatlannak számított, de Carvajal érkezésével a padra szorult, ezért leginkább elvétve kap szerepet. Minden frontot egybe véve 230 mérkőzésen léphetett pályára a “király gárda” színeiben. A spanyol hátvéd minden lényeges trófeát begyűjtött a madridiak tagjaként. 

Képforrása: sportwitness.ning.com

Németh Boldizsár