Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Összeállhat a Nikolics – Diagne csatársor

Lengyelországi információk szerint a kínai Tiencsin Treda, nagy erőkkel azon dolgozik, hogy Nikolics Nemanját a csapatában tudja.

nikoA Tiencsin Treda a múlt héten vette meg az újpesti Mbaye Diagne játékjogát közel 2 millió Euróért. Úgy néz ki, nem akarnak leállni az igazolásokkal, pedig a télen már szerződtették a csatársorba, Fredy Monterot a portugál Sporting Lisszabon együttesétől. A 4-szeres kolumbiai válogatott ősszel az Európa Ligában volt igazán elemében, hisz ott 5 meccsen 3 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Egyes sajtóhírek szerint 5 millió Euró volt a vételára. Nikolics vetélytársa lehet az egyszeres brazil válogatott Wagner is, aki már tavaly július óta a keret tagja.

Nikolics Nemanja tavaly nyáron a Videoton együttesét hagyta el a lengyel csapatért, miután lejárt a szerződése. Ősszel 21 lengyel bajnokin 21 gólt lőtt az ellenfelek kapujába. Jelenleg 3 millió Euróra taksálja értékét a mértékadó transfermarkt.de weboldal.

A klub edzője Dragomir Okuka, aki a Diósgyőr jobbhátvédjének Drazen Okukának az édesapja. Ő az előző szezonban egyébként Huszti Szabolcs és Elek Ákos edzője volt Changchun Yatai-nál.

képek forrása: MTI

Endrődi Dávid