Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arturo Vidalt Angliából is megkeresték! – nyilatkozat

A chilei középpályás a Juventus színeiben vált ismert játékossá, akit az ott eltöltött évei alatt több top csapattal is szóba hoztak, mint például a Barcelona és a Real Madrid. Tavaly nyáron a Bayern München kedvéért hagyta el Torinót. Nos, Vidal elárulta, hogy a német együttes mellett volt más kérője is…  

543

Arturo Vidal a Manchester United csapatát utasította vissza a Bayern München kedvéért. A chilei középpályás tavaly nyáron hagyta el a Juventust, akinek tehát a Premier League-ből is volt ajánlata. A 28 éves játékos elmondta, egy ideig úgy festet, hogy az Old Traffordon köthet ki, viszont a szívére hallgatott és a Bundesliga bajnokhoz írt alá. 

Mikor feltették a kérdést a Uniteddal kapcsolatos érdeklődésről, ezt válaszolta a The Timesnak“Igen volt rá esély, hogy Angliába menjek. Ez tavaly nyáron volt, és egy ideig úgy festet, hogy ez megfog történni. (…) De ez végül nem következett be, és ezért úgy döntöttem, hogy a Bayern Münchenbe igazolok.”

Arturo Vidal 2007 óta rúgja a bőrt Európában, aki a Juventusnál eltöltött korszaka előtt a Bayer Leverkusen játékosa volt 2007-2011-ig. Legnagyobb sikereit viszont a “zebrák” színeiben ért el, ahol olasz földön mindent megnyert illetve Bajnokok Ligája döntőt is játszhatott. 

Képforrása: www.worldfootball.net

Németh Boldizsár