Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia támadót igazolna a Barcelona!

Komoly hátrányt jelent a Barcelona számára az, hogy a Messi-Suarez-Neymar hármas mögött nincsen megfelelő pótlás, ez pedig az elmúlt hetekben néhány fontosabb meccsen meg is mutatkozott. Ebből kifolyólag a katalán gárda vezetősége minden bizonnyal keresi a tökéletes embert erre a célra, aki a legfrissebb fejlemények szerint Lyonból érkezhet.

trophees-unfp-lacazette-meilleur-joueur-de-l1-iconsport_jpt_150415_09_05,111551

A L’Equipe információja szerint a Barcelona is beszállt az Alexandre Lacazette játékjogáért folyó harcba. Az Olympique Lyon gólfelelősét állítólag az Atletico Madrid, a Tottenham Hotspur és a West Ham United is szívesen látná, akit 2019 júniusáig köt szerződés jelenlegi csapatához.

Alexandre Lacazette régóta az Olympique Lyon alapemberének számít, viszont az áttörést a tavalyi kiírás hozta meg a számára, hiszen toronymagasan végzett a góllövőlista élén a francia ligában. Az idei szezon nem indult túl fényesen a számára, de az utóbbi hetekben újra remek formában futballozik. Minden frontot egybe véve eddig 227 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt pedig 89 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját illetve számos gólpasszt is kiosztott.

Németh Boldizsár