Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma fiatal titánjára hajt a Chelsea és a Pool

Akár komoly licitháború is kirobbanhat a Premier League két gigásza között a Roma szenzációs tehetségének szerződtetéséért, az argentin Leandro Paredesről van szó. 

Leandro Paredes

Paredes varázslatos szezont fut az Empolinál kölcsönben, a toszkán kis csapatnál találták meg igazán a posztját, ahol tényleg remek teljesítményre képes. Újonnan a védelem előtt szerepel, mélységi irányítóként remekül teszi a dolgát. Ő az Empoli esze valósággal, nem csoda, hogy többen is felfigyeltek rá.

A külvilág felé azt kommunikálta Paredes ügynöke, hogy szeretne visszatérni Rómába a kliense, azonban a Chelsea és a Liverpool érdeklődése új helyzetet teremtett. Az is a malmukra hajthatja a vizet, hogy a Romának kifejezetten erős középpályája van, így elképzelhető, hogy elég sok pénzért hajlandóak lennének megválni az argentintől.  Még az is felmerült, hogy a Chelsea-t megpróbálják rábírni arra, hogy inkább Paredest vigyék Nainggolan helyett, viszont ha a belga távozik – és várhatóan Keita is kevesebbet fog játszani – akkor szinte elképzelhetetlen, hogy eladják egyik legnagyobb kincsüket.

Tereh Balázs