Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luis Enrique: Totti? Miért ne?!

Az elmúlt napok arról voltak hangosak, hogy Francesco Totti jövője hogyan is fog alakulni. Hivatalos bejelentés ugyanis nincs arról, hogy marad-e Róma városában avagy tovább áll. Az is igaz, hogy az AS Roma vezetősége teljes mellszélességgel Totti maradását bizonygatja, de a futballban bármi megtörténhet. Erről kérdezték meg a farkasok egykori edzőjét, a jelenlegi Barcelona vezetőedzőt, Luis Enriquet.

Messi, Totti

A spanyol mester mosolyogva adott választ arra a kérdésre, hogy leigazolná-e egykori játékosát, Tottit.

Amennyiben jó áron tudunk hozzájutni, akkor miért ne?” – hozzá kell tenni, hogy az olasz legenda szerződése a nyáron lejár, így gyakorlatilag ingyen igazolható lenne.

Enrique folytatta a gondolatot:

” Mivel egy kicsit Roma szurkoló és Totti rajongó is vagyok, jobban szeretném azt, ha a karrierjét a Roma csapatánál fejezné be. Egy másik csapat mezében látni, nem volna ideális, de az utolsó (döntő) szó Tottié” 

Érdekes belegondolni ,hogy hogyan is tudna együtt játszani Messi, Neymar, Suarez és Totti. Azt hiszem egy Barcelona drukker sem bánná, ha az “öreg”  magára öltené a gránátvörös-kék mezt. Mindenesetre aligha fog ez bekövetkezni. Az AS Roma vezetősége hiatalosan ugyan nem, de rengeteg nyilatkozatban megerősítették, hogy továbbra is Totti fog maradni Róma kapitánya. Egyes pletykák szerint még két évig!

Borbély Szabolcs