Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Megegyeztek – hivatalos

Mint korábban írtuk, az MTK alig négyszáz főben korlátozta a vendégszurkolók számát, ám a találkozó előtt 24 órával újabb fordulatot vett az ügy.

Közel ezer Vasas-drukker szurkolhat a bennmaradásért. - fotó: vasasfc.hu

Közel ezer Vasas-drukker szurkolhat a bennmaradásért. – fotó: vasasfc.hu

Tárgyalóasztalhoz ült az MTK, a Vasas, a fővárosi és a fejér megyei rendőrség képviselői, akik végül megegyeztek, így további 660 Vasas szurkoló tekintheti meg a sorsdöntő összecsapást. A közleményt az angyalföldiek honlapja tette ki.
„Szurkolói kártya nélkül lehet jegyet venni.

Az MTK-Vasas mérkőzésre – szurkolói kártya nélkül – jegyet lehet vásárolni a Fáy utcai Vasas FC földszintes irodájában, pénteken 15:30 és 18:00 óra között, valamint szombaton 12:00 és 14:00 óra között.

Kérünk minden Vasas-szurkolót, aki a helyszínen szándékozik szurkolni csapatunknak, hogy a saját érdekében elővételben vásárolja meg jegyét.

Mert ugyan a helyszínen is lehet majd venni belépőt, ám a Dunaferr Arénánál mindössze 2 vendégpénztár lesz nyitva 15:00 órától, ahol így várhatóan hosszú sor alakul majd ki!

Az előzetesen megnyitott 378 fős vendégszektor két oldalán lévőt is megnyitották, így további 660 Vasas drukker buzdíthatja a csapatot a helyszínen. (A középső 378 fős szektorba már ma délre elfogyott minden jegy!)

Arra is kérjük az elővételben jegyet vásárlókat, hogy lehetőség szerint kiszámított 1.000,- forinttal érkezzenek, meggyorsítva és megkönnyítve a jegy kiadást!

(A busszal érkezőknek utólag a jegy átadásával – el kell tudni azokkal számolni – lesz kifizetve a jegy ára!)

Köszönjük megértésüket!

Hajrá, Vasas!”

Ezzel megoldódott az a kérdés, amely a napokban nagy vihart kavart.

Gavalovits Sándor