Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Közel az amerikai kaland

Már csak napok kérdése, és az MTK középpályása csapatot válthat. Korábban is élénk érdeklődés mutatkozott Khaly Thiam Iyane iránt az Egyesült Államokból, most pont kerülhet a légiós ügyére.

A jövőjén gondolkodik Thiam Khaly Iyane. - fotó: mtk.hu

A jövőjén gondolkodik Thiam Khaly Iyane. – fotó: mtk.hu

Lejátszotta utolsó magyar élvonalbeli meccsét Khaly Thiam Iyane, az MTK középpályása a Vasas ellen 81 percet töltött pályán. Amerikai sajtóértesülések szerint hétfőn már új állomáshelyén, Chicagóban jelentkezik edzésre a légiós. Az MLS-ben szereplő Chicago Fire ugyanis már a tavaszi szezon elején megegyezett a magyar klubbal, bár a hivatalos bejelentéssel legkésőbb jövő hétig várnak. Helyi hírek arról szólnak, Thiam már el is utazott Amerikába.

A mértékadó Transfermarkt.de adatbázisában 2017 nyaráig érvényes szerződés szerepel a légiós neve mellett, az értékét pedig 250 ezer euró körül mozog, így pedig ingyen aligha távozik a ghánai.

Ide kapcsolódó hír, hogy Varga Szabolcs kölcsönszerződése lejár, a támadó visszatérhet a Heerenveenhez, míg a kölcsönben szereplők közül többen is újra kék-fehérbe öltözhetnek. Így Asztalos Dávid (Paks), Cseke Benjámin és Nagy Tibor (egyaránt Újpest), Szatmári Lóránd (Mezőkövesd), Horváth Péter (Szolnok), Tóth Ferenc (Vác).

Gavalovits Sándor