Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál válogatott középpályás a Leicester célkeresztjében!

Mint ismert, a Leicester City francia válogatott középpályást, nevezetesen N’Golo Kantét jó pár együttessel hozták szóba az elmúlt időszakban. A “rókák” ebből kifolyólag keresik a tökéletes utódjelöltet abban az eseteben, ha távozna.

william-carvalho

A Leicester City a Sporting CP középpályását, nevezetesen William Carvalhot szeretné leigazolni abban az esetben, ha N’Golo Kanté távozna a szezon végeztével – állítja a The Sun. A portugál labdarúgót korábban az Arsenallal és a Manchester Uniteddal is összeboronálták, ebből kifolyólag nagy fogás lenne a “rókák” részéről. Jelenlegi állomáshelyéhez 2020-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 19,5 millió fontra becsüli a piaci értékét.

William Carvalho a 2013/2014-es szezon folyamán vált alapemberré a Sporting felnőtt csapatában. A rendszeres játéklehetőség érdekében 2011-2013-ig Belgiumban szerepelhetett kölcsönben, azon belül is a Cercle Brugge-nél. A lisszaboni gárda színeiben eddig egyébként 110 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek 8 találatig jutott. A portugál válogatottban 2013-ban mutatkozhatott be, ahol 17 találkozón kapott lehetőséget.

Németh Boldizsár