Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Victor Valdés visszatérhet a La Ligába!

Spanyol lapértesülés szerint visszatérhet a La Ligába a Barcelona korábbi hálóőre, nevezetesen Victor Valdés. Mint ismert, a szezon végeztén lejár a szerződés a Manchester Unitednál, így ezáltal ingyen megszerezhető lesz a rutinos portás játékjoga.

525

Az Espanyol szeretné szerződtetni Victor Valdést – állítja az AS. A tavaszi szezonban a Standard Liege vette kölcsön a rutinos portást, viszont tegnap a belga klub vezetősége felbontotta szerződését.

Victor Valdés 2002-2014-ig állt a Barcelona alkalmazásában, ahol kirobbanthatatlannak számított a kapuból. Minden frontot egybe véve 535 mérkőzésen léphetett pályára a katalán gárda színeiben. Sokáig úgy festet, hogy az AS Monacónál folytathatja karrierjét, viszont a 2013/2014-es szezon során összeszedett sérülése miatt elmaradt a transzfer. A klub nélküli portás a Manchester United 2014 októberében szerződtette. De Gea mögött természetesen csak másodhegedűs volt, majd 2015 nyarán a “vörös ördögök” megszerezték Sergio Romero játékjogát, így még inkább a háttérbe szorult. A váltás tehát összességében közel sem úgy sült el a számára, ahogy azt eltervezte.

Németh Boldizsár