Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Navas: Nyugodtnak kell maradunk és minden rendben lesz!

Keylor Navas, a Real Madrid Costa Rica-i kapusa beszélt a ma esti mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a csapat esélyeiről.

14622837577392

 

Forrás: Marca

Ma este Real Madrid a Santiago Bernabéu közönsége előtt lép pályára a Manchester City elleni elődöntő második fordulójában. Az első meccsen egy gól nélküli döntetlenre futotta csak a csapatoktól, igaz, Cristiano Ronaldo sérülés miatt kihagyni kényszerült azt a találkozót. Ma este viszont a hírek szerint pályára lép a portugál, de helyette Benzemára és az elmúlt meccsek kulcsemberére, Casemirora sem számíthat Zinedine Zidane.

Navas szerint egy szigorú mentális teszten kell átmenniük ahhoz, hogy bejussanak a Bajnokok Ligája döntőjébe:

„Nagyon fontos, hogy nyugodtnak kell maradnunk fejben és minden rendben lesz. Győztes hozzáállással kell kimennünk a pályára, amin nem változtathatunk. Tisztelnünk kell az ellenfelet, de minél inkább egységként lépünk a Bernabéu gyepére, annál erősebbek leszünk, mivel ez egy nagyon fontos mérkőzés a klub számára. Nálunk vannak a legjobb szurkolók a világon, és tudjuk, hogy ott állnak mögöttünk és támogatnak minket, ami önbizalmat ad nekünk.”

A Real Madrid tavaly kiesett az elődöntőben a Juventus ellen, éppen az otthoni közönség előtt, de Navas reméli, hogy bejutnak a döntőbe, főleg úgy, hogy ez még csak a második szezonja a klubnál.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a Real Madridban futballozhatok és a legnagyobb felelősséggel fogok játszani a mezükben. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megnyerjük ezt a trófeát.”

Egy mondatra kitért az ellenfélre is:

 „A City rendelkezik olyan játékosokkal, akik megnehezíthetik a dolgunkat, szóval mindenkitől száz százalékos teljesítményre van szükség ma este.”

Szigeti Andrea