Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyelőre tiszta marad a Barca meze!

Meglepő, de talán nem is olyan hihetetlen hír látott napvilágot az FC Barcelona csapatával kapcsolatban. Állítólag ugyanis a katalán sztárklubnál a nyár végéig alighanem egészen biztosan nem lesz szponzor felirat a mezeken.

barca1617

Nagyjából tíz éve már, hogy az FC Barcelona is szakított a hagyományokkal, és eladta a mez elején lévő szponzorfelirat lehetőségét. Bár eleinte a gránátvörös-kékek jótékonyan az UNICEF-et népszerűsítették, mostanra már évek óta a Qatar Airways-t népszerűsítették Messiék dresszein.

Ám a szezon végeztével lejár a közel-keleti légitársaság szerződése a Barcaval, és a hírek szerint nem hajlandóak az új megállapodásukban évi 60 millió eurónál többet fizetni a spanyol bajnokság címvédőjének. A hírek szerint ezt az összeget a katalánok keveslik és szeretnének több pénzt kapni a szponzorfelület értékesítéséből. Úgy tudjuk, hogy két másik potenciális jelölttel is tárgyalnak, a katariak mellett.

Annyi bizonyos egyelőre, hogy a klub vezetése nagyon elszánt, és ha úgy adódik, akkor „tiszta” mezben kezdik majd az új idényt, ugyanis nem hajlandók „fillérekért” eladni magukat.

Balogh József